وبلاگ تیفوسیهای پرسپولیس ایران (OnlyPersPolis)
علی دایی در مورد شرایط پرسپولیس قبل از دربی 68 اظهار داشت: خوشحالم در شرایطی آخرین تمرین قبل از بازی را انجام دادیم که مصدوم نداریم و بازیکنان در سلامت کامل به سر میبرند.
وی درباره مربی دروازهبانان استقلال عنوان کرد: بهزاد غلامپور یکی از بهترین دوستان من است و متأسفم که نمیتوانم در این بازی برایش آرزوی موفقیت کنم. در بازیهای بعد از دربی برای استقلال آرزوی موفقیت میکنم.
سرمربی پرسپولیس افزود: در بازی چهارشنبه به دنبال پیروزی هستیم و برای تساوی به میدان نمیرویم. استقلال از نظر فنی یکی از بهترین تیمهای لیگ برتر است.
دایی خطاب به تماشاگران 2 تیم گفت: اگر هواداران تیمهای خود را تشویق کنند، شاهد دیدار خوبی خواهیم بود.
وی با تمجید از تیم استقلال، در مورد تاکتیک سرخپوشان اظهار داشت:
استقلال چند نقطه قوت دارد که به دنبال مهار آن هستیم. چشم به ضد حمله نداریم و بازی هجومی را در دستور کارمان قرار میدهیم. ساختار دفاعی تیم را مستحکم کردهایم.